Dörrskylten är det första intrycket du får av dem som bor eller jobbar bakom dörren.

Därför ar det viktigt att skylten är informerande, personlig och välkomnande. Du bör ha detta i minnet när du bestämmer hur din dörrskylt ska se ut. Dörrskylten kan vara gjord av olika material som till exempel mässing, aluminium, plast, akryl och trä i olika former, storlekar och färger. Vilken typ av material du väljer beror på var du vill ha skylten och naturligtvis på din smak.

Du kanske vill ha dörrskylt som du ska ha på din arbetsplats. På arbetsplatsen är det bra att ha skyltar på toalettdörren, matsalen och kanske på andra dörrar. Där behövs det en annan typ av skylt än dörrskylten hemma. Dörrskylten på arbetet måste framför allt vara tydlig så att besökare slipper läsa skylten flera gånger. Ska du däremot ha dörrskylten hemma kan du välja fritt och välja en riktigt personlig skylt. Eftersom det finns så mycket att välja på måste du tänka på vad du vill förmedla med dörrskylten. Dörrskylten ska naturligtvis vara snygg, men du kan även använda din kreativitet med att designa skylten själv. Det finns möjlighet att göra det på nätet.

Det behöver faktiskt inte stå bara ”Här bor familjen X” på dörrskylten. Du kan mycket väl välja en design med till exempel en bild eller annat som du vill ha på skylten. Du kan även göra gravyren mer personlig om du vill.  Du har alltså helt fria händer att välja dörrskylten som passar din smak, dina behov och hela familjens behov.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *