Rostfria graverade typskyltar kan vara anslagstavlor som monteras eller installeras på önskad plats och deras enda funktion är att vidarebefordra all relevant information.

Rostfritt stål används vid tillverkningen av dessa typskyltar eftersom de är extremt rostfria och har ett exceptionellt långt funktionsliv.

Kännetecken för rostfritt stål kan bestå av de är pulverlackade, målade, borstade och etsade, som särskilt ger mer glädje för ögat när de senare appliceras på ytorna.

Textning är ett annat sätt att uppnå ett framgångsrikt tecken, och att fastställa bokstäver till bakgrunden kan göras på olika sätt.

Ursprungligen sköttes skrivande eller textningen genom att det mejslades in i marmorsten eller trä för att skapa en kontrast, men nu uppnås detta genom att skriva på material som rostfritt stål, aluminium, brons eller harts. De teckensnitt och ytbehandlingar som kan uppnås är nästan obegränsade, och eventuell reproduktionspotential ligger väl inom kapaciteten med hjälp av moderna teckentekniker.

Skräddarsydda skyltar är helt unika, och tecken som skapats för denna typ kan se ut exakt som vad kunden behöver. Skräddarsydda skyltar är idealiska för butiker, men också även för engångsprojekt och olika events, eller för någon som gillar att sticka ut ur publiken och visa ett budskap.

Tecknen kan sättas så att det verkar som om de hänger på ingenting flygande i luften eller med osynlig fastsättning. Fixeringarna kan även göras med exempelvis dekorativa skyddskålar av rostfritt stål eller krombulthuvuden till exempel.

Det finns många olika teckensnitt i vardagen och några av dessa kan innehålla:

  • Digital utskrift
  • Post- och paneldesigner
  • Härdningar
  • Dörrskyltar och typskyltar
  • Säkerhetsskyltar
  • Utställningsgrafik
  • Maskinskyltar

Andra typer av skyltar inkluderar upphängda tecken. Materialet kan vara borstat eller insprängt av rostfritt stål, aluminium, glas eller till och med en blandning av alla tre.

Fristående tecken kan ställas upp och installeras, nästan alla där det finns tillräckligt med utrymme för att de ska stå och när de inte behövs eller behövs någon annanstans kan de flyttas mycket enkelt.

Vi kan ta en liten titt på Disney:s rostfria skylt, det är det inte vi som gjort just Disney skylten, visst är den exklusiv.

disney skylt

Förutom att välja konventionella märkskyltar föredrar de flesta industrier metallskyltar för en säkrare lösning. En namnskylt spelar en viktig roll för att skapa en stark affärsidentitet. Utskriftsindustrin tillverkar namnskyltar med olika tryckmaterial. Det ger dig tydlig identifiering med säker hållbarhet. På dagens marknad har aluminium blivit ett av de bästa valen bland tillverkare av märkskyltar och andra industrier. Konventionella namnskyltar ger en detaljerad information om produkten eller tjänsten. På samma sätt ger namnskyltar i aluminium tydlig information och exakt identifiering för en viss utrustning eller maskin.

I flera lager och fabriker identifierar dessa märkskyltar tydligt föremålen för de dagliga uppgifterna. Det är lätt att hitta en specifik maskin med dess viktiga detaljer. Ta en titt på de främsta fördelarna med att använda Aluminium namnskyltar.

Anodiserad aluminium

Anodiseringsprocessen förändrar aluminiumets kemiska sammansättning och gör det till ett hårt anodiskt skikt som skyddar märkskyltar mot korrosion. Aluminiumprodukter motstår hög temperatur och ger god motståndskraft mot nötning. Istället för att använda papper och plast är namnskyltar i aluminium ett bra val. Aluminium är anmärkningsvärt för sin attraktiva finish. Denna kvalitet är ett viktigt kriterium vid utförande av olika tillämpningar, såsom identifiering av utrustning, maskinspecifikationer, branding, driftsinformation, säkerhetsinformation etc. Dessa märkskyltar varnar dig från potentiella faror. De hjälper dig att hantera utrustningen och maskinerna på ett säkert sätt, ett litet misstag kan leda till stora faror.

Flexibilitet är en extra fördel vid aluminiumtryck, den är lämplig för både inomhus och utomhus skyltar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *