Vad ska stå på en dörrskylt

Där finns flera olika varianter av dörrskyltar både som är skapade för inomhusbruk och utomhusbruk. Men självklart så sätter du din dörrskylt var du än vill. Men om du vill att skylten ska hålla så bra som möjligt så bör du kontrollera om dem klarar av alla väderlekar.

 

text på dörrskyltenVad du vill ska stå på dina dörrskyltar är egentligen helt och hållet upp till dig. Där finns ingen som kan bestämma vad som ska stå på skylten på din dörr utan det är helt och hållet ditt eget val.

På de allra flesta dörrskyltar så är texten graverad. Där finns de skyltar som är för graverade men oftast så sätts inte graveringen på skylten förens dess att du beställt den och själv skrivit det som du vill att där ska stå. Köper du en skylt som ska sitta på din ytterdörr så är det vanligt att man skriver för och efternamn på de som bor i huset. Om inte alla så i alla fall de vuxna som bor i huset. Ett annat alternativ som många brukar välja är att skriva ut hela din adress och namn på skylten. En del människor tycker att det är behändigt att ha på dörren utifall det skulle vara så att någon leverans skall komma till dörren eller möjligtvis om du bor långt ut i skogen och det är så att många kör fel där ute.

De som beställer dörrskylt för inomhusdörrar brukar oftast sätta dem på toalettdörren. Det kan nämligen vara väldigt enkelt och skönt att ha en skylt på den dörren så att ingen misstar sig om vart någonstans toaletten finns någonstans. Även här kan du helt och hållet själv välja vilken text som du vill ska stå på dörren. Standard brukar dock vara att där står antingen toalett eller wc.

Visst finns där standardsaker som kan tänkas stå på olika dörrskyltar men det är du själv som väljer vad där ska stå. Kanske vill du rent av att där ska stå varning för hund och katt eller kanske du rent av bara vill ha en liten fin skylt på dörren där det står välkommen. Välj ett syfte med skylten som du gillar och som gör att du vill ha den där.